Grootformaat Keramische platen

Alle kleuren: afmetingen 160 cm x 320 cm

Onze deal: top kwaliteit en altijd 20% lager in prijs

Grootformaat keramische platen bieden ongekende mogelijkheden voor alle soorten bekledingen: wanden, vloeren, trappen en werkbladen in keukens tot bekledingen in badkamers.

Uniek in kwaliteit en prijs. Onze vakmensen maken alles en brengen het ook aan als u dat wilt. Vanzelfsprekend geven wij garantie op al onze materialen.

Keramische tegels 60 x 60 cm

20 kleuren : € 21,-- / m2 incl. btw

Keramische tegels 80 x 80 cm

6 kleuren: € 25,-- / m2 incl. btw

Keramische tegels 60 x 120 cm

Patronen van: € 35,-- / m2 incl btw

Wandtegels

3 kleuren vanaf: € 14,99 / m2 incl btw

Houtpatronen 20 x 120 cm

6 kleuren: € 21,-- / m2 incl. btw

Terras buiten 60 x 60 cm

2 kleuren : € 29,50 / m2 incl. btw

Keramische tegels grootformaat

Stone Style Factory levert nieuwe series keramische tegels. Wij staan voor tevreden klanten en kwaliteit en dat blijkt uit:

  • 1e sortering en dus 1e keuze
  • Zeer slijtvast, geschikt voor intensief gebruik
  • Grote sortering en snelle levering
  • Lage prijs

Wij staan vanzelfsprekend garant voor onze tegels.

Wij kunnen de tegels ook laten aanbrengen door onze vakmensen. Als u dat zelf doet, kunnen wij ook de hulpmiddelen leveren zoals tegellijm tegelvoegsel en ook die zijn van de hoogste kwaliteit.

vloer-tegels-natuursteen

Van grootformaat keramische tegels naar een topvloer.

Het aanbrengen van grote tegels beheersen de vakmensen van Stone Style Factory in de punten van de vingers. Dat begint met de keuze van een goede opbouw van de vloer. De aanwezigheid van vloerverwarming is ook belangrijk.

Praktijkeisen en ervaring.
De eerste vraag is of u de vloer zelf aanbrengt. In dat geval adviseren wij u graag over de opbouw, werkwijze en goede hulpmiddelen zoals tegellijm en voegsel. Ook die kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen.

Zekerheid en vertrouwen
Het aanschaffen van tegels voor een nieuwe vloer is ingrijpend. U wilt vertrouwen en zekerheid. Vertrouwen zult u krijgen als u ons bedrijf bezoekt. Wij leveren kwaliteit tegen de scherpste prijzen in Nederland. En wij staan garant voor onze tegels. Die zijn van Topkwaliteit.

tegels