Over ons

Wij zijn een professioneel natuursteenbedrijf met moderne machines en personeel met jarenlange ervaring. Juiste maatvoering is bij ons een zekerheid; evenals materiaalkennis. Dus als u op zoek bent naar een betaalbaar keukenblad, badkamermeubel, vensterbank, dorpel, schouw of ander maatwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze missie, service en betrouwbaarheid:
Onze missie is om uw natuursteen wensen te voldoen op een effectief, prettige, duidelijke, persoonlijke, sociale en financieel aantrekkelijke wijze.

Wij zijn trots op wat wij produceren en wat wij doen. Dit laten wij graag zien in het eindproduct maar ook in de service gericht naar onze klanten.

Naast het produceren van het gewenste product, houden wij graag contact met u, de klant. Duidelijkheid is belangrijk voor ons. Natuursteen gaat jaren mee. Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling en wens zo correct mogelijk naar wens word uitgevoerd.

Wij zien graag een connectie tussen ons bedrijf en u. Ons natuursteen word persoonlijk op maat gemaakt en wij betrekken u graag, indien u dat wilt, zoveel mogelijk in het process van de ontwikkeling hiervan.

Vragen over natuursteen? Wat wel, wat niet te doen. Onderhoud? Neem gerust contact met ons op. Elk stukje natuursteen is uniek. Wij geven u graag de juiste informatie en middellen om zo lang mogelijk van uw nieuwe natuursteen aanwinst te genieten.

Onze visie:
Wij willen blijven groeien en verbeteren. Elke ervaring is weer een nieuwe leer ervaring. Hierdoor kunnen wij elke dag weer effecienter functioneren.

Elke dag zullen we een stap maken om de Nederlandse markt te voorzien van onze natuursteen producten. De stappen die daarna komen zullen Europees grondgebied aanraken.